Rapid Matek intenzív középiskolai matematika felvételi felkészítő

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Megtanítunk mindent gyermekednek, amit a 100%-hoz tudnia kell.

Rapid Matek felkészítő

Megtanítunk mindent gyermekednek, amit a 100%-hoz tudnia kell.

Tavalyi kurzusunkról mondták

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Nem arról van szó, hogy nincsenek felkészítve matekból, nem értenék az anyagot vagy, hogy a feladatsorok irreálisan nehéz példákból épülnek fel.

Arról van szó, hogy hiányzik az a bizonyos módszertani és mentális plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tudásukat ott abban a pillanatban tökéletesen át tudják adni.

A Rapid Matek felkészítő tanfolyamán pontosan ezt a pluszt fogjuk átadni gyermekednek.

Miért érezzük úgy, hogy ez egy fontos probléma?

Összesen 23 korábbi matematika felkészítő tanfolyamot tartottunk már gimnazista és egyetemista diákoknak egyaránt.

Több mint 14 éves tapasztalatunk alapján egyértelműen kiderült, hogy egy matematika vizsga - legyen szó felvételi vizsgáról, egy fontos témazáróról, az érettségiről vagy egy egyetemi záróvizsgáról - minden esetben két részből tevődik össze, ahogy maga a szókapcsolat is: 

"Matematika" és "vizsga".

Egy ilyen megmérettetésnek tehát minden esetben két különböző aspektusa van, az egyik a matematikai, azaz szakmai tudás, a másik pedig az eredményes vizsgázás módszertana. 

Nem elég, ha egy tanuló érti az anyagot, ha azt valami miatt nem tudja ott helyben átadni abban a bizonyos 1-2 órában, akkor az elért eredmény nem a szakmai felkészültséget fogja tükrözni.

A tökéletes szakmai felkészültség versenyhelyzetben nem garantál tökéletes eredményt.

Miért van kiemelkedő jelentősége az általános iskolai diákság körében?

 • Általános iskolás gyeremeke életében a központi felvételi lesz az eddigi legkomolyabb iskolai megmérettetés.
 • A központi felvételire minden esetben egy alkalom van, nem lehet javítás céljából megismélteni.
 • Gyermeked az általános iskolában stabil matektudást kap, viszont nincs olyan tantárgy az iskolában, amely a versenyhelyzetben való helytállásra készítené fel.
 • Gyermeked egy jobb gimnáziumból vagy középiskolából nagyobb eséllyel kerül majd be a kiszemelt egyetemre.

A probléma létjogosultságát az is tükrözi, hogy a felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Miben különbözünk más felvételi felkészítőktől?

Az első olyan intenzív képzés, ami egyszerre nyújt

 • stabil matektudást,
 • bizonyítottan működő tanulásmódszertani gyakorlatokat és
 • mentális felkészítést, amivel 100%-os magabiztosságra és győztes attitűdre tehet szert

A Rapid Matek intenzív felkészítő kurzusainak felépítése messzemenően túlmutat azon, amivel más magyarországi felvételi előkészítőkön találkozhatsz.

Versenytársaink egy ilyen jellegű felvételi kurzuson kizárólag a matektudás átadására fókuszálnak. A matek szakmai ismeretek valóban elengedhetlen részét kell képezzék egy ilyen előkészítő tanfolyamnak, azonban szerintünk ez önmagában korántsem elég.

A képzési csomag nálunk 3 meghatározó pilléren alapul, és ebből a sziklaszilárd matektudás átadása csupán az első.

 • Matek tanfolyam

 • Tanulásmódszertan

 • Mentális felkészítés

Úgy ismerjük a központi matematika felvételi törzsanyagát, mint a tenyerünket. Intenzív kurzusainkon bemutatunk minden típusfeladatot, ami előfordulhat a felvételin. A korábbi évek feladatait részletesen kielemezve összeállítottunk egy olyan tananyagot, ami lefedi a felvételi összes témakörét.

Mit nyer gyermeked a Matek Tanfolyammal?

A matek tanfolyamunk tökéletesen alkalmas arra, hogy a jól menő, kedvenc témakörökben megerősítsük gyermeked, a néhol ködös, hiányosabb területeket pedig maradéktalanul kitisztázzuk a fejében.

Gyermeked egy olyan strukturált áttekintést kap, ami után önbizalommal indulhat neki a megmérettetésnek, hiszen tudni fogja, hogy nem érheti Őt meglepetés.

Felkészítjük arra, hogy

 • Az egyes típusfeladatokat melyik garantáltan működő megoldási módszerrel közelítse meg.
 • Ne essen pánikba, ha valami miatt mégis elakadna egy feladattal.
 • Megfelelően priorizáljon és így ne csússzon ki az időből.
 • Izgatottsággal és önbizalommal várja a központi matematika felvételi napját.

Amellett, hogy gyermekedet 100%-ban felkészítjük arra, hogy egy sikeres matek felvételivel bekerülhessen a vágyott gimnáziumba, tanfolyamainknak köszönhetően meghatározó rajtelőnnyel indulhat majd neki az izgalmas gimnáziumi éveknek.

A felkészítő tanfolyamok időpontjai

Két-két különböző matek tanfolyamot indítunk, külön hatodikos és külön nyolcadikos diákok számára.

Novembertől tartunk egy 4 alkalmas, egyenként 3 órás kurzussorozatot, januárban pedig egy még intenzívebb, 2 napos alkalmat.

 • Nyolcadikos diákok számára

 • Hatodikos diákok számára

 • Nyolcadikos 4 alkalmas kurzus:
  2020. november 21., 28. és december 5., 12.
  9:00-12:00 (már elindult, a jelentkezést lezártuk)
 • Nyolcadikos 2 alkalmas kurzus:
  2021. január 9. és 16.
  9:00-16:00

Miért van a kurzus közvetlenül a felvételi előtt? Nem kései ez egy kicsit?

A Rapid Matek felkészítő 2 alkalmas kurzusának időpontját szándékosan erre a két hétvégére időzítettük, szándékosan ennyire közel a központi felvételi időpontjához.

Mik ennek az okai?

 • Ez a kurzus jelenti majd azt a nagy, utolsó, minden témakört átívelő összefoglalást, amelyen valamilyen formában minden diáknak érdemes átesnie a megmérettetés előtt. Amellett, hogy a nem kedvelt témaköröket és a homályos foltokat az alapoktól tudjuk maradéktalanul kitisztázni, a jólmenő, kedvenc témakörökben tökéletesen megerősítjük a diákokat. Ennek eredménye, hogy a tudásukkal karöltve a magabiztosságuk is a helyén lesz a felvételin.
 • A felkészítő kurzus második alkalma egy héttel előzi meg a matek felvételi dátumát. Olyan friss lesz a megszerzett tudás, hogy esélyt sem adunk annak, hogy bármi is feledésbe merüljön a nagy napig. Ez sokkal nehezebb volna egy olyan felkészítő kurzus esetén, amely több hónapon át, sok-sok rövid alkalmon keresztül zajlik.
 • Tanulásmódszertan:
  2020. január 15. 16:00
  (évfolyamtól függetlenül)
 • Coaching:
  személyes egyeztetés alapján 2x1,5 óra a megmérettetés előtt
  (évfolyamtól függetlenül)

A felkészítő tanfolyam helyszíne


Online képzés a Microsoft Teams platformon, ezáltal az otthon kényelméből készülhettek velünk.

A platformra való regisztráció és használat ingyenes.

Kik vagyunk mi?

Gódor Zola

Tanítás során a szakmai tudás, jelen esetben a matematika tudás átadása a belépő szint, az alap. Emellett viszont igyekszem elérni, hogy a diákjaim jól érezzék magukat, "jól legyenek" az órán, próbálom "megtartani" őket a stresszes hétköznapok közepette.

Célom, hogy önbizalmat adjak nekik, hogy megértsék, hogy mindenki képes elsajátítani a matekot, csak a jó módszert kell megtalálni.


Szittya Marci

Több mint tízéves pályafutásom során mindig is az volt a célom, hogy diákjaimból a legjobbat hozzam ki, mindezt stresszmentesen.

Tanítási alapelvem a matematika rémisztő falainak a lebontása egyszerű és érthető magyarázat által, a tipikus tanár-diák viszony mellőzésével.

Szülői vélemények a Rapid Matekról

A legjobb döntés volt, hogy beírattam a lányomat a Rapid Matekra! Sugárzóan, óriási lelkesedéssel mesélt róluk, már az első matekos alkalomról úgy jött ki, hogy azt kívánta, bárcsak ilyen tanáraik lennének, mint Marci és Zola! "Mert Ők viccesek, fiatalok, értenek a gyerekek nyelvén és még szuper jól is magyaráznak". Számomra az volt még a plusz benne, hogy láthatóan megnőtt az önbizalma a matekhoz, mostantól bátrabban áll a kihívások elé. Sajnálta, amikor véget ért a mini tréning. De bízunk benne, hogy lesz még szerencsénk a Rapid Matekhoz, és nem csak a megmérettetések előtt. Szívből ajánlom mindenkinek.

Tóth Barbara

Lányom már az első óra utáni szünetben hívott, hogy milyen jó helyre jött. Nagyon jól összeállított előadások voltak, nagyon hasznos volt és szívesen volt ott végéig! A hatodikos nálunk most csak próba felvételi volt, valószínűleg nyolcadikban újra ide fog jönni előkészítőre közvetlenül a felvételi előtt.

Szloszjár Nyulasi Ditta

Fiamnak nagyon tetszett a Rapid Matek. A második nap végén azt mondta "Kár, hogy vége!". Azt gondolom ebben a mondatban minden benne van. 

Lőrincz Mária

Nagyon jók a tapasztalataink, remek felkészülés volt a nyolcadikos felvételire a fiamnak.Érthető, célratörő, logikus, friss, fiatalos! Mindenkinek ajánljuk!:)

Kalázdi-Kerekes Kinga

A nagyobbik lányom az érettségi-előkészítőn vett részt az előző tanévben, majd fantasztikusan vizsgázott. Marci és Zola nélkül nem így sikerült volna, így nem volt kérdés, hogy a húga idén a Rapid Matekkal készül-e a középiskolai felvételire. Azt is behúztuk! Köszönjük és ajánljuk mindenkinek, aki rendszerezett, magabiztos tudásra és sikeres vizsgákra, felvételire vágyik!

Oles Barbara

Sziasztok! Köszönjük Mónika Puchinger, hogy posztoltad és mi elmentünk a Rapid matekra, nem bántuk meg, sőt! Lányom, aki jó matekos, úgy érezte rendszerezte fejében az eddig tanultakat. A függvényeket általatok értette meg! Nem stresszelt, nyugodtan állt a megmérettetés elé. 42 pontot ért el a felvételin, mely jóval magasabb az országos átlagnál, de osztálytársai eredményénél is 5-6 ponttal jobban teljesített. Ajánlottam másoknak is, akik még a központi felvételi előtt állnak és csak annyit mondhatok, érettségi előtt, újra találkozunk! Pedagógusként szakmailag is abszolút le a kalappal előttetek!

Nagy Andrea

Rapid Matek az Edison100 listáján!

Idén rákerültünk az Edison100 listára! A listán az a 100 innovatív és jövőbarát kezdeményezés kapott helyet, amelyek óvodások és iskolások jövőbeni kritikus tudását és készségeit fejlesztik iskolai kereteken túl 2020-ban.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A jó hírünk az, hogy csütörtök éjfélig még jelentkezhettek.

03
Days
22
Hours
16
Minutes
02
Seconds

Sőt, ha a kistesó vagy a kedvenc padtárs is csatlakozna Hozzátok, akkor további kedvezmények várnak Rátok Páros csomagajánlatainkban!

Szuperhős

Matektudás, Tanulásmódszertan
és Mentális Felkészítés

 • Mentális felkészítés kis csoportban, 3 órában
 • Tanulásmódszertani előadás, tippek, trükkök,
  3 órában
 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

64.470

Forint

Matekos Hős

Matektudás
Felkészítés

 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

39.990

Forint

Szuperhős

Matektudás, Tanulásmódszertan
és Mentális Felkészítés

 • Mentális felkészítés kis csoportban, 3 órában
 • Tanulásmódszertani előadás, tippek, trükkök,
  3 órában
 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

113.950

Forint

Matekos Hős

Matektudás

Felkészítés

 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

64.990

Forint

100%-os pénzvisszafizetési garancia: ha gyermeked az első képzési nap után úgy érzi, hogy nem elégedett a tanfolyammal, akkor gond nélkül jelezheti nekünk, és mi visszafizetjük a teljes részvételi díjat.

Többféle fizetési mód

Válaszd a biztonságos Barion bankkártyás fizetést vagy az átutalást.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Valójában mi nem is találkozunk az adatokkal, mivel azt közvetlenül a fizetési oldalon adod meg, amelyet a Barion üzemeltet.

100% garancia

Ha nem tetszik a képzésünk, visszafizetjük a képzésed díját!

Maradt még kérdésed?

Ha maradt még kérdésed, amire nem sikerült az oldalon választ adnunk, keress minket bizalommal!

Bemutató videónk és visszajelzések a tavalyi felkészítőnkről

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Nem arról van szó, hogy nincsenek felkészítve matekból, nem értenék az anyagot vagy, hogy a feladatsorok irreálisan nehéz példákból épülnek fel.

Arról van szó, hogy hiányzik az a bizonyos módszertani és mentális plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tudásukat ott abban a pillanatban tökéletesen át tudják adni.

A Rapid Matek felkészítő tanfolyamán pontosan ezt a pluszt fogjuk átadni gyermekednek.

Rapid Matek intenzív felkészítő feladatsorok

Miért érezzük úgy, hogy ez egy fontos probléma?

Összesen 23 korábbi matematika felkészítő tanfolyamot tartottunk már gimnazista és egyetemista diákoknak egyaránt. Több mint 14 éves tapasztalatunk alapján egyértelműen kiderült, hogy egy matematika vizsga - legyen szó felvételi vizsgáról, egy fontos témazáróról, az érettségiről vagy egy egyetemi záróvizsgáról - minden esetben két részből tevődik össze, ahogy maga a szókapcsolat is: 

"Matematika" és "vizsga".

Egy ilyen megmérettetésnek tehát minden esetben két különböző aspektusa van, az egyik a matematikai, azaz szakmai tudás, a másik pedig az eredményes vizsgázás módszertana. 

Nem elég, ha egy tanuló érti az anyagot, ha azt valami miatt nem tudja ott helyben átadni abban a bizonyos 1-2 órában, akkor az elért eredmény nem a szakmai felkészültséget fogja tükrözni.

A tökéletes szakmai felkészültség versenyhelyzetben nem garantál tökéletes eredményt.

Miért van kiemelt jelentősége az általános iskolai diákság körében?

 • Általános iskolás gyermeke életében a központi felvételi lesz az eddigi legkomolyabb iskolai megmérettetés.
 • A központi felvételire minden esetben egy alkalom van, nem lehet javítás céljából megismételni.
 • Gyermeked az általános iskolában stabil matektudást kap, viszont nincs olyan tantárgy az iskolában, amely a versenyhelyzetben való helytállásra készítené fel.
 • Gyermeked egy jobb gimnáziumból vagy középiskolából nagyobb eséllyel kerül majd be a kiszemelt egyetemre.

Miben különbözünk a többi előkészítőtől?

Az első olyan intenzív képzés, ami egyszerre nyújt

 • stabil matekos tudást,
 • bizonyítottan működő tanulásmódszertani gyakorlatokat és
 • mentális felkészítést, amivel 100%-os magabiztosságra és győztes attitűdre tehet szert

A Rapid Matek intenzív felkészítő kurzusainak felépítése messzemenően túlmutat azon, amivel más magyarországi felvételi előkészítőkön találkozhatsz.

Versenytársaink egy ilyen jellegű felvételi kurzuson kizárólag a matektudás átadására fókuszálnak. A matek szakmai ismeretek valóban elengedhetlen részét kell képezzék egy ilyen előkészítő tanfolyamnak, azonban szerintünk ez önmagában korántsem elég.

A képzési csomag nálunk 3 meghatározó pilléren alapul, és ebből a sziklaszilárd matektudás átadása csupán az első.

Rapid Matek intenzív felkészítő kurzus

Megközelítésünk 3 pillére:

 • Matek tanfolyam

 • Tanulásmódszertan

 • Mentális felkészítés

Úgy ismerjük a központi matematika felvételi törzsanyagát, mint a tenyerünket. Intenzív kurzusainkon bemutatunk minden típusfeladatot, ami előfordulhat a felvételin. A korábbi évek feladatait részletesen kielemezve összeállítottunk egy olyan tananyagot, ami lefedi a felvételi összes témakörét.

Mit nyer gyermeked a Matek Tanfolyammal?

A matek tanfolyamunk tökéletesen alkalmas arra, hogy a jól menő, kedvenc témakörökben megerősítsük gyermeked, a néhol ködös, hiányosabb területeket pedig maradéktalanul kitisztázzuk a fejében.

Gyermeked egy olyan strukturált áttekintést kap, ami után önbizalommal indulhat neki a megmérettetésnek, hiszen tudni fogja, hogy nem érheti Őt meglepetés.

Felkészítjük arra, hogy

Az egyes típusfeladatokat melyik garantáltan működő megoldási módszerrel közelítse meg.

Ne essen pánikba, ha valami miatt mégis elakadna egy feladattal.

Megfelelően priorizáljon és így ne csússzon ki az időből.

Izgatottsággal és önbizalommal várja a központi matematika felvételi napját.

Amellett, hogy gyermekedet 100%-ban felkészítjük arra, hogy egy sikeres matek felvételivel bekerülhessen a vágyott gimnáziumba, tanfolyamainknak köszönhetően meghatározó rajtelőnnyel indulhat majd neki az izgalmas gimnáziumi éveknek.

A tanfolyamok időpontjai

Két-két különböző matek tanfolyamot indítunk, külön hatodikos és külön nyolcadikos diákok számára.

Novembertől tartunk egy 4 alkalmas, egyenként 3 órás kurzussorozatot, januárban pedig egy még intenzívebb, 2 napos alkalmat.

 • Nyolcadikos diákok számára

 • Hatodikos diákok számára

 • Nyolcadikos 4 alkalmas kurzus:
  2020. november 21., 28. és december 5., 12.
  9:00-12:00 (már elindult, a jelentkezést lezártuk)
 • Nyolcadikos 2 alkalmas kurzus:
  2021. január 9. és 16.
  9:00-16:00

Miért van a kurzus közvetlenül a felvételi előtt? Nem kései ez egy kicsit?

A Rapid Matek felkészítő 2 alkalmas kurzusának időpontját szándékosan erre a két hétvégére időzítettük, szándékosan ennyire közel a központi felvételi időpontjához.

Mik ennek az okai?

 • Ez a kurzus jelenti majd azt a nagy, utolsó, minden témakört átívelő összefoglalást, amelyen valamilyen formában minden diáknak érdemes átesnie a megmérettetés előtt. Amellett, hogy a nem kedvelt témaköröket és a homályos foltokat az alapoktól tudjuk maradéktalanul kitisztázni, a jólmenő, kedvenc témakörökben tökéletesen megerősítjük a diákokat. Ennek eredménye, hogy a tudásukkal karöltve a magabiztosságuk is a helyén lesz a felvételin.
 • A felkészítő kurzus második alkalma egy héttel előzi meg a matek felvételi dátumát. Olyan friss lesz a megszerzett tudás, hogy esélyt sem adunk annak, hogy bármi is feledésbe merüljön a nagy napig. Ez sokkal nehezebb volna egy olyan felkészítő kurzus esetén, amely több hónapon át, sok-sok rövid alkalmon keresztül zajlik.
 • Tanulásmódszertan tanfolyam:
  2020. január 15. 16:00 (évfolyamtól függetlenül)
 • Mentális felkészítés: személyes egyeztetés alapján 2x1,5 óra a megmérettetés előtt
  (évfolyamtól függetlenül)

A tanfolyamok helyszíne

Online képzés a Microsoft Teams platformon, ezáltal az otthon kényelméből készülhettek velünk.

A platformra való regisztráció és használat ingyenes.

Kik vagyunk mi?

Gódor Zola

Tanítás során a szakmai tudás, jelen esetben a matematika tudás átadása a belépő szint, az alap. Emellett viszont igyekszem elérni, hogy a diákjaim jól érezzék magukat, "jól legyenek" az órán, próbálom "megtartani" őket a stresszes hétköznapok közepette.

Célom, hogy önbizalmat adjak nekik, hogy megértsék, hogy mindenki képes elsajátítani a matekot, csak a jó módszert kell megtalálni.

Szittya Marci

Több mint tízéves pályafutásom során mindig is az volt a célom, hogy diákjaimból a legjobbat hozzam ki, mindezt stresszmentesen.

Tanítási alapelvem a matematika rémisztő falainak a lebontása egyszerű és érthető magyarázat által, a tipikus tanár-diák viszony mellőzésével.Szülői vélemények a Rapid Matekról

A legjobb döntés volt, hogy beírattam a lányomat a Rapid Matekra! Sugárzóan, óriási lelkesedéssel mesélt róluk, már az első matekos alkalomról úgy jött ki, hogy azt kívánta, bárcsak ilyen tanáraik lennének, mint Marci és Zola! "Mert Ők viccesek, fiatalok, értenek a gyerekek nyelvén és még szuper jól is magyaráznak". Számomra az volt még a plusz benne, hogy láthatóan megnőtt az önbizalma a matekhoz, mostantól bátrabban áll a kihívások elé. Sajnálta, amikor véget ért a mini tréning. De bízunk benne, hogy lesz még szerencsénk a Rapid Matekhoz, és nem csak a megmérettetések előtt. Szívből ajánlom mindenkinek.

Tóth Barbara

Lányom már az első óra utáni szünetben hívott, hogy milyen jó helyre jött. Nagyon jól összeállított előadások voltak, nagyon hasznos volt és szívesen volt ott végéig! A hatodikos nálunk most csak próba felvételi volt, valószínűleg nyolcadikban újra ide fog jönni előkészítőre közvetlenül a felvételi előtt.

Szloszjár Nyulasi Ditta

Nagyon jók a tapasztalataink, remek felkészülés volt a nyolcadikos felvételire a fiamnak.Érthető, célratörő, logikus, friss, fiatalos! Mindenkinek ajánljuk!:)

Kalázdi-Kerekes Kinga

Fiamnak nagyon tetszett a Rapid Matek. A második nap végén azt mondta "Kár, hogy vége!". Azt gondolom ebben a mondatban minden benne van. 

Lőrincz Mária

A nagyobbik lányom az érettségi-előkészítőn vett részt az előző tanévben, majd fantasztikusan vizsgázott. Marci és Zola nélkül nem így sikerült volna, így nem volt kérdés, hogy a húga idén a Rapid Matekkal készül-e a középiskolai felvételire. Azt is behúztuk! Köszönjük és ajánljuk mindenkinek, aki rendszerezett, magabiztos tudásra és sikeres vizsgákra, felvételire vágyik!

Oles Barbara

Sziasztok! Köszönjük Mónika Puchinger, hogy posztoltad és mi elmentünk a Rapid matekra, nem bántuk meg, sőt! Lányom, aki jó matekos, úgy érezte rendszerezte fejében az eddig tanultakat. A függvényeket általatok értette meg! Nem stresszelt, nyugodtan állt a megmérettetés elé. 42 pontot ért el a felvételin, mely jóval magasabb az országos átlagnál, de osztálytársai eredményénél is 5-6 ponttal jobban teljesített. Ajánlottam másoknak is, akik még a központi felvételi előtt állnak és csak annyit mondhatok, érettségi előtt, újra találkozunk! Pedagógusként szakmailag is abszolút le a kalappal előttetek!

Nagy Andrea

Rapid Matek az Edison100 listáján!

Idén rákerültünk az Edison100 listára! A listán az a 100 innovatív és jövőbarát kezdeményezés kapott helyet, amelyek óvodások és iskolások jövőbeni kritikus tudását és készségeit fejlesztik iskolai kereteken túl 2020-ban.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A jó hír, hogy csütörtök éjfélig még tart a jelentkezés.

03
Days
22
Hours
16
Minutes
02
Seconds

Sőt, ha a kistesó vagy a kedvenc padtárs is csatlakozna Hozzátok, akkor további kedvezmények várnak Rátok Páros csomagajánlatainkban!

Szuperhős

Matektudás, Tanulásmódszertan
és Mentális Felkészítés

 • Mentális felkészítés kis csoportban, 3 órában
 • Tanulásmódszertani előadás, tippek, trükkök,
  3 órában
 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

64.470


Forint

Matekos Hős

Matektudás
Felkészítés

 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

39.990

Forint

Szuperhős

Matektudás, Tanulásmódszertan
és Mentális Felkészítés

 • Mentális felkészítés kis csoportban, 3 órában
 • Tanulásmódszertani előadás, tippek, trükkök,
  3 órában
 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

113.950

Forint

Matekos Hős

Matektudás

Felkészítés

 • Hozzáférés a 12 órás matek tanfolyam előadás jegyzeteihez
 • Hozzáférés az élő Microsoft Teams előadásokhoz.
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

64.990

Forint

100%-os pénzvisszafizetési garancia: ha gyermeked az első képzési nap után úgy érzi, hogy nem elégedett a tanfolyammal, akkor gond nélkül jelezheti nekünk, és mi visszafizetjük a teljes részvételi díjat.

Többféle fizetési mód

Válaszd a biztonságos Barion bankkártyás fizetést vagy az átutalást.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. Valójában mi nem is találkozunk az adatokkal, mivel azt közvetlenül a fizetési oldalon adod meg, amelyet a Barion üzemeltet.

100% garancia

Ha nem tetszik a képzésünk, visszafizetjük a képzésed díját!

Maradt még kérdésed?

Ha maradt még kérdésed, amire nem sikerült az oldalon választ adnunk, keress minket bizalommal!

Ne maradjatok le a kedvezményes jegyekről!

Egy kis segítség a jegyvásárláshoz

1

Évfolyam kiválasztása

Válaszd ki az évfolyamot a legördülő menüből (a matekos jegyeknél)! A páros jegynél az első és a második jegyre vonatkozóan is ki kell választanod, hiszen ezek lehetnek különböző évfolyamos jegyek is.

2

Darabszám kiválasztása

Írd be a rendelni kívánt darabszámot (pl. 3 db tanulásmódszertan jegy vagy 1 db páros jegy)!

3

Pipák a rubrikákba

Pipáld ki a választásod melletti rubrikát!

4

Biztonságos fizetés

Nyomj a "FIZETEK" gombra és kövesd a további lépéseket!

CsomagÁrOpciók
Egyéni39 990 Ft
Páros64 990 Ft
Tanulásmódszertan (1 fő)9 990 Ft
Coaching (1 fő)14 490 Ft

Maradt még kérdésed?

 • Vedd fel velünk a kapcsolatot Messengeren 1 kattintással a jobb alsó sarokban,
 • írj egy emailt az info@rapidmatek.hu címre vagy
 • vagy hívj minket 9:00-18:00 között a következő telefonszámok valamelyikén:
  Zola: (70) 371 47 98
  Marci: (30) 566 25 12

Kövessetek minket!