Rapid Matek intenzív középiskolai matematika felvételi felkészítős

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Megtanítunk mindent gyermekednek, amit a 100%-hoz tudnia kell.

Rapid Matek felkészítő

Megtanítunk mindent gyermekednek, amit a 100%-hoz tudnia kell.

Megtanítjuk gyermekednek, hogyan kell szuper központi matematika felvételit írni, hogy ne ezen múljon a továbbtanulása.

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Nem arról van szó, hogy nincsenek felkészítve matekból, nem értenék az anyagot vagy, hogy a feladatsorok irreálisan nehéz példákból épülnek fel.

Arról van szó, hogy hiányzik az a bizonyos módszertani és mentális plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tudásukat ott abban a pillanatban tökéletesen át tudják adni.

A Rapid Matek felkészítő tanfolyamán pontosan ezt a pluszt fogjuk átadni gyermekednek.

Miért érezzük úgy, hogy ez egy fontos probléma?

Összesen 23 korábbi matematika felkészítő tanfolyamot tartottunk már gimnazista és egyetemista diákoknak egyaránt.

Több mint 14 éves tapasztalatunk alapján egyértelműen kiderült, hogy egy matematika vizsga - legyen szó felvételi vizsgáról, egy fontos témazáróról, az érettségiről vagy egy egyetemi záróvizsgáról - minden esetben két részből tevődik össze, ahogy maga a szókapcsolat is: 

"Matematika" és "vizsga".

Egy ilyen megmérettetésnek tehát minden esetben két különböző aspektusa van, az egyik a matematikai, azaz szakmai tudás, a másik pedig az eredményes vizsgázás módszertana. 

Nem elég, ha egy tanuló érti az anyagot, ha azt valami miatt nem tudja ott helyben átadni abban a bizonyos 1-2 órában, akkor az elért eredmény nem a szakmai felkészültséget fogja tükrözni.

A tökéletes szakmai felkészültség versenyhelyzetben nem garantál tökéletes eredményt.

Miért van kiemelkedő jelentősége az általános iskolai diákság körében?

 • Általános iskolás gyeremeke életében a központi felvételi lesz az eddigi legkomolyabb iskolai megmérettetés.
 • A központi felvételire minden esetben egy alkalom van, nem lehet javítás céljából megismélteni.
 • Gyermeke az általános iskolában stabil matektudást kap, viszont nincs olyan tantárgy az iskolában, amely a versenyhelyzetben való helytállásra készítené fel.
 • Gyermeke egy jobb gimnáziumból vagy középiskolából nagyobb eséllyel kerül majd be a kiszemelt egyetemre.

A probléma létjogosultságát az is tükrözi, hogy a felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Nem arról van szó, hogy nincsenek felkészítve matekból, nem értenék az anyagot vagy, hogy a feladatsorok irreálisan nehéz példákból épülnek fel.

Arról van szó, hogy hiányzik az a bizonyos módszertani és mentális plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tudásukat ott abban a pillanatban tökéletesen át tudják adni.

A Rapid Matek felkészítő tanfolyamán pontosan ezt a pluszt fogjuk átadni gyermekednek.

Miben különbözünk más felvételi felkészítőktől?

2 nap alatt bemutatunk minden típusfeladatot, ami előfordulhat a felvételin.

Nem kevés ez a 2 nap? Hogy férhet bele minden?


A Rapid Matek felkészítő kurzust szándékosan ilyen 2 napos, intenzív formában álmodtuk meg. Mik ennek az okai?

 • A legtöbb szülőnek ismerős lehet az érzés, mikor gyermekével matekoznak otthon egy dolgozat vagy nagyobb témazáró előtt. Ilyenkor a felkészülés alapját legtöbbször a matekfüzetbe jegyzetelt órai anyag adja. Az órai anyag 100%-os megértését a folymatos órai jegyzetelés, az órai jegyzetek hiányossága pedig az otthoni ismétlést teszi nehézkessé. A Rapid Matek felkészítőn gyermeked egy 75 oldalas jegyzetet kap, amely alfától omegáig összefoglalja a központi matematika felvételi törzsanyagát. A tételesen levezetett típuspéldákból helyenként 1-2 szót, kifejezést vagy számértéket szándékosan üresen hagyunk, amit neki kell majd kitöltenie. Ez egyrészt azért van, hogy folyamatosan fenntartsuk a figyelmét, másrészt, hogy még jobban elmélyítsük a megértést azáltal, hogy megmutatjuk és nyomatékosítjuk az egyes típuspéldák esszenciális fontosságú részeit.
 • Ahogyan a matematikában minden, a központi felvételi törzsanyagának különböző részei is szorosan egymásra épülnek. A  2 napos, intenzív kurzus végén gyermeked olyan struktúrált, komplex és rendszerszintű áttekintést kap, mellyel könnyedén átlátja majd az egyes témakörök között húzódó összefüggéseket. Ez sokkal nehezebb volna egy olyan felkészítő kurzus esetén, amely több hónapon át, sok-sok rövid alkalmon keresztül zajlik.

Gyermeked egy olyan strukturált áttekintést kap, ami után önbizalommal indulhat neki a megmérettetésnek, hiszen tudni fogja, hogy nem érheti Őt meglepetés.

Felkészítjük arra, hogy

 • Az egyes típusfeladatokat melyik garantáltan működő megoldási módszerrel közelítse meg.
 • Ne essen pánikba, ha valami miatt mégis elakadna egy feladattal.
 • Megfelelően priorizáljon és így ne csússzon ki az időből.
 • Izgatottsággal és önbizalommal várja a központi matematika felvételi napját.

A stabil matematikai alapokon túl egy bizonyítottan működő eszköztárat adunk át gyermekednek.

A felkészítő tanfolyam időpontja

Két különböző tanfolyamot indítunk, külön hatodikos és külön nyolcadikos diákok számára. A tanfolyamok két naposak és mindegyik alkalom 10:00 - 16:00-ig tart.

 • Hatodikos tanulók számára:
  2020. január 3. és január 10.* 
  *Igény esetén a pénteki napra tudunk igazolást adni
 • Nyolcadikos tanulók számára: 2020. január 4. és január 11.

Miért van a kurzus közvetlenül a felvételi előtt? Nem kései ez egy kicsit?

A Rapid Matek felkészítő kurzus időpontját szándékosan erre a két hétvégére időzítettük, szándékosan ennyire közel a központi felvételi időpontjához.

Mik ennek az okai?

 • Ez a kurzus jelenti majd azt a nagy, utolsó, minden témakörön átívelő összefoglalást, amelyen valamilyen formában minden diáknak érdemes átesnie a megmérettetés előtt. Amellett, hogy a nem kedvelt témaköröket és a homályos foltokat az alapoktól tudjuk maradéktalanul kitisztázni, a jólmenő, kedvenc témakörökben tökéletesen megerősítjük a diákokat. Ennek eredménye, hogy a tudásukkal karöltve a magabiztosságuk is a helyén lesz a felvételin.
 • A felkészítő kurzus második alkalma egy héttel előzi meg a matek felvételi dátumát. Olyan friss lesz a megszerzett tudás, hogy esélyt sem adunk annak, hogy bármi is feledésbe merüljön a nagy napig. Ez sokkal nehezebb volna egy olyan felkészítő kurzus esetén, amely több hónapon át, sok-sok rövid alkalmon keresztül zajlik.

A felkészítő tanfolyam helyszíne


 • Budapesti Corvinus Egyetem, Sóház
 • 1093 Budapest, Fővám tér 13-15.

A tanfolyamoknak a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének egyik előadó terme ad otthont.

A rendkívül szép és patinás egyetemi környezet is segít, hogy kiszakítsuk a kicsiket a komfortzónájukból és még több inspirációt nyerhessenek.

Kik vagyunk mi?

Gódor Zola

Tanítás során a szakmai tudás, jelen esetben a matematika tudás átadása a belépő szint, az alap. Emellett viszont igyekszem elérni, hogy a diákjaim jól érezzék magukat, "jól legyenek" az órán, próbálom "megtartani" őket a stresszes hétköznapok közepette.

Célom, hogy önbizalmat adjak nekik, hogy megértsék, hogy mindenki képes elsajátítani a matekot, csak a jó módszert kell megtalálni.


Szittya Marci

Több mint tízéves pályafutásom során mindig is az volt a célom, hogy diákjaimból a legjobbat hozzam ki, mindezt stresszmentesen.

Tanítási alapelvem a matematika rémisztő falainak a lebontása egyszerű és érthető magyarázat által, a tipikus tanár-diák viszony mellőzésével.

Egy édesanya véleménye rólunk

"Tudtuk, hogy nem kis feszültséggel jár 8. osztályban a középiskolai felvételi, ezért úgy döntöttünk, hogy Hanna már 6. osztályban megméretteti magát az írásbeli felvételin. A felkészüléshez kerestünk matek tanárt és ajánlásra jutottunk el Zolához. 2017. novemberében kezdték el a közös felkészülést a matek felvételire.


Az eredmény: Hanna az első találkozásuk kiinduló állapotához képest megduplázta a matek felvételi pontjait.


Hogy mi kellett ehhez?


Mindig jó hangulatban tanultak együtt. Építette Hanna önmagába vetett hitét és megmutatta neki, hogy a matek nem csak mumus lehet, hanem lehet ezt könnyedén is tanulni.


Olyan módszertannal tanít, amivel a gyerek a bonyolultabb feladatokat is megérti és meg tudja oldani.


Zola lelkiismeretesen és tudatosan készül a közös órákra. Strukturáltan haladnak a tanulásban. Nyilvántartja, hogy milyen feladattípus megy könnyen Hannának és mi az, amit még gyakorolni kell. A feladatoknál, ahol csak lehet, többféle megoldási módszert javasol. Hanna ebből ki tudja választani azt, ami számára a legérthetőbb, így könnyebben tudnak haladni.


Ami nekem fontos szülőként, hogy biztonságban érzem Hannát, mert tudom, hogy nem csak a matek tudása fejlődik, hanem Zola mentálisan is támogatja. Nem gyomorgörccsel várja a közös órákat, hanem lazán, így az energiáit valóban a tanulásra tudja fordítani.


Aki készült már gyerekkel felvételire, az tudja, hogy a szülőn is nagy a nyomás és lehetnek ilyenkor nehéz pillanatok a szülő-gyerek kapcsolatban. Hálás vagyok Zolának, hogy ezekben a helyzetekben nekem is ad olyan visszajelzéseket, amivel aztán újra tiszta fejjel tudunk benne lenni a felkészülésben.

Zolánál az első a diák, a tudás és a könnyed tanulás. A siker pedig garantált.


Ezért most 8. osztályban is együtt készül Hanna és Zola a felvételire. 😊"

Puchinger Mónika és lánya, Hanna


Az első olyan intenzív képzés, ami egyszerre nyújt

 • stabil matekos tudást,
 • bizonyítottan működő tanulásmódszertani gyakorlatokat és
 • mentális támogatást brief coaching eszköztárral a központi felvételire!

Rapid Matek az Edison100 listáján!

Idén rákerültünk az Edison100 listára! A listán az a 100 innovatív és jövőbarát kezdeményezés kapott helyet, amelyek óvodások és iskolások jövőbeni kritikus tudását és készségeit fejlesztik iskolai kereteken túl 2020-ban.

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Nem arról van szó, hogy nincsenek felkészítve matekból, nem értenék az anyagot vagy, hogy a feladatsorok irreálisan nehéz példákból épülnek fel.

Arról van szó, hogy hiányzik az a bizonyos módszertani és mentális plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tudásukat ott abban a pillanatban tökéletesen át tudják adni.

A Rapid Matek felkészítő tanfolyamán pontosan ezt a pluszt fogjuk átadni gyermekednek.

Rapid Matek intenzív felkészítő feladatsorok

Miért érezzük úgy, hogy ez egy fontos probléma?

Összesen 23 korábbi matematika felkészítő tanfolyamot tartottunk már gimnazista és egyetemista diákoknak egyaránt. Több mint 14 éves tapasztalatunk alapján egyértelműen kiderült, hogy egy matematika vizsga - legyen szó felvételi vizsgáról, egy fontos témazáróról, az érettségiről vagy egy egyetemi záróvizsgáról - minden esetben két részből tevődik össze, ahogy maga a szókapcsolat is: 

"Matematika" és "vizsga".

Egy ilyen megmérettetésnek tehát minden esetben két különböző aspektusa van, az egyik a matematikai, azaz szakmai tudás, a másik pedig az eredményes vizsgázás módszertana. 

Nem elég, ha egy tanuló érti az anyagot, ha azt valami miatt nem tudja ott helyben átadni abban a bizonyos 1-2 órában, akkor az elért eredmény nem a szakmai felkészültséget fogja tükrözni.

A tökéletes szakmai felkészültség versenyhelyzetben nem garantál tökéletes eredményt.

Miért van kiemelt jelentősége az általános iskolai diákság körében?

 • Általános iskolás gyermeke életében a központi felvételi lesz az eddigi legkomolyabb iskolai megmérettetés.
 • A központi felvételire minden esetben egy alkalom van, nem lehet javítás céljából megismételni.
 • Gyermeke az általános iskolában stabil matektudást kap, viszont nincs olyan tantárgy az iskolában, amely a versenyhelyzetben való helytállásra készítené fel.
 • Gyermeke egy jobb gimnáziumból vagy középiskolából nagyobb eséllyel kerül majd be a kiszemelt egyetemre.

A felvételiző diákság 2020-ban átlagosan 45%-os pontszámot ért el a központi matematika felvételin.

Nem arról van szó, hogy nincsenek felkészítve matekból, nem értenék az anyagot vagy, hogy a feladatsorok irreálisan nehéz példákból épülnek fel.

Arról van szó, hogy hiányzik az a bizonyos módszertani plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tudásukat ott abban a pillanatban tökéletesen át tudják adni.

A Rapid Matek felkészítő kurzusán pontosan ezt a pluszt fogjuk átadni gyermekednek.

Miben különbözünk a többi előkészítőtől?

Intenzív kurzusainkon bemutatunk minden típusfeladatot, ami előfordulhat a felvételin.

Rapid Matek intenzív felkészítő kurzus

Gyermeked egy olyan strukturált áttekintést kap, ami után önbizalommal indulhat neki a megmérettetésnek, hiszen tudni fogja, hogy nem érheti Őt meglepetés.

Felkészítjük arra, hogy

Az egyes típusfeladatokat melyik garantáltan működő megoldási módszerrel közelítse meg.

Ne essen pánikba, ha valami miatt mégis elakadna egy feladattal.

Megfelelően priorizáljon és így ne csússzon ki az időből.

Izgatottsággal és önbizalommal várja a központi matematika felvételi napját.

A stabil matematikai alapokon túl egy bizonyítottan működő eszköztárat adunk át gyermekednek.

A tanfolyamok időpontjai

Két-két különböző tanfolyamot indítunk, külön hatodikos és külön nyolcadikos diákok számára.

Novembertől tartunk egy 4 alkalmas, egyenként 3 órás kurzussorozatot, januárban pedig egy még intenzívebb, 2 napos alkalmat.

 • Nyolcadikos diákok számára

 • Hatodikos diákok számára

 • 4 alkalmas kurzus:
  2020. november 21., 28. és december 5., 12.
  9:00-12:00
 • 2 alkalmas kurzus:
  2021. január 9. és 16.
  9:00-16:00

Kiegészítő tanfolyamok időpontjai évfolyamtól függetlenül:

 • Tanulásmódszertan:
  2020. december 19. 9:00-12:00
 • Coaching: személyes egyeztetés alapján 2x1,5 óra a megmérettetés előtt

A tanfolyam helyszíne

Online képzés a Microsoft Teams platformon, ezáltal az otthon kényelméből készülhettek velünk.

A platformra való regisztráció és használat ingyenes.

Kik vagyunk mi?

Gódor Zola

Tanítás során a szakmai tudás, jelen esetben a matematika tudás átadása a belépő szint, az alap. Emellett viszont igyekszem elérni, hogy a diákjaim jól érezzék magukat, "jól legyenek" az órán, próbálom "megtartani" őket a stresszes hétköznapok közepette.

Célom, hogy önbizalmat adjak nekik, hogy megértsék, hogy mindenki képes elsajátítani a matekot, csak a jó módszert kell megtalálni.

Szittya Marci

Több mint tízéves pályafutásom során mindig is az volt a célom, hogy diákjaimból a legjobbat hozzam ki, mindezt stresszmentesen.

Tanítási alapelvem a matematika rémisztő falainak a lebontása egyszerű és érthető magyarázat által, a tipikus tanár-diák viszony mellőzésével.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Susan Dawson

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Joe Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Jenny Doe

Iratkozz fel hírlevelünkre!

CsomagÁrOpciók
Egyéni5 000 Ft10 000 Ft
Páros7 000 Ft14 000 Ft

Kövess minket!

Insert Content Template or Symbol